Çfarë është Antidetect VMware?

✅ Ndryshe nga shfletuesi antidetect, sistemi Antidetect VMware i bazuar në makinë virtuale ju lejon të mashtroni identifikuesit dhe gjurmët e gishtërinjve në nivelin e harduerit. Ndryshoni informacionin e kompjuterit, CPU-në, çipin, informacionin e panelit kryesor, informacionin e BIOS-it, informacionin e prodhuesit të sistemit, adresën MAC, etj.

✅ Cilësia e tij e shkëlqyer mund të krijojë llogari Gmail dhe Amazon dhe shumë faqe të tjera të internetit pa verifikim të numrit të telefonit. Krijon një mjedis të pastër kompjuterik që mbështet fitimin e parave në internet.

✅ E ndërtuar në një makinë virtuale VMware që është modifikuar plotësisht për të parandaluar zbulimin e sistemit të përdorur për të kontrolluar dhe për të mashtruar llogaritë dhe për të anashkaluar sistemin Anti-Cheat për të zbuluar mashtrimin në lojëra.

SI TË PËRDORNI SOFTWARE ANTIDETECT vmware?

Duke kombinuar klonin VMware dhe mjetin e ndryshimit automatik + makinën virtuale të de-virtualizuar Antidetect, krijohet një mjedis i përsosur, i pastër, duke krijuar mijëra kompjuterë të ndryshëm.


Mjet për klonimin dhe ndryshimin e informacionit të VMware

✔ Mjet i klonimit me një klikim të madh për makinat virtuale VMware të bashkuara me pllaka amë, CPU të rastësishme harduerike, etj.,…
✔ De-virtualizo makinat virtuale perfekte si makinat fizike, numër i pakufizuar i makinave virtuale të përdorura.
✔ Ruani informacionin e ndryshuar pas fillimit,
✔ Instaloni dhe ndryshoni me lehtësi informacionin e kompjuterit me vetëm një klikim,  hapësira e zënë është vetëm 50 mb / 1 kompjuter.

Makinë virtuale plotësisht kundër zbulimit

✔ Makina virtuale Windows 10 vmware është de-virtualizuar, është ndryshuar plotësisht informacioni i vmware dhe është kompletuar si një kompjuter fizik.
✔ Optimizoni sistemin e Windows, de-virtualizoni dhe parandaloni teknikat e zbulimit të makinës virtuale.
✔ Ndryshoni identifikuesin e harduerit
✔ Ndrysho SID-in e Windows, identifikuesin e sistemit
✔ Identifikuesit dhe gjurmët e gishtave të shfletuesit
✔ Paketa e mjeteve të përfshira mbështet ndryshimin e informacionit të Windows


Price & Plans

Pyetje në lidhje me Antidetect vmware

Aktualisht në treg ekziston Antidetect Vektor 13, Funny Dev është gjithashtu i ndërtuar në mënyrë të ngjashme në një makinë të tillë virtuale.

Antidetect Vektor 13 i ndërtuar në makinën virtuale të njohur VirtuaBox kushton 90 dollarë në muaj dhe versioni personal i ndërtuar posaçërisht për arka në Amazon është deri në 3,000 dollarë.

Funny Dev përdor VMware dhe Virtualbox gjithashtu kushton 600 dollarë

Antidetect VMware gjithashtu prodhon të njëjtat rezultate, mund të tejkalojë Amazon, madje të tejkalojë Antidetect Vektor 13 dhe Funny Dev për sa i përket aftësisë Antidetect për të luajtur lojëra pa probleme, pa vonesë.

Çmimi është vetëm nga 90$ / 1 PC për përdorim të përhershëm, çmimi më i lirë midis të gjitha mjeteve antidetekt dhe gjithashtu më i lirë se shfletuesi antidetect.

Kur blini Antidetect VMware do të ketë privilegjin të aksesojë kanalin cilësor Share tut checkout Private, duke ndarë këtu gjëra që nuk do t’i gjeni kurrë në google. Ka njohuri të paçmueshme që kam përjetuar në profesionin e arkave prej 10 vitesh.

Antidetect VMware përdor një kombinim të një mjeti me funksionin e klonimit dhe ndryshimit të identifikimit të harduerit, CPU-së, çipit, informacionit të tabelës kryesore, informacionit të BIOS-it, informacionit të prodhuesit të sistemit, adresës MAC.  Kombinuar me një makinë virtuale që është devirtualizuar dhe mbrojtur nga zbulimi.

Antidetect VMware i bazuar në makinë virtuale ju lejon të mashtroni identifikuesit dhe gjurmët e gishtërinjve në nivelin e harduerit, duke vepruar potencialisht si një kompjuter fizik.

Shfletuesi Antidetect falsifikon vetëm në nivelin e shfletuesit, duke u mbështetur në përdoruesin për të ndryshuar informacionin e kompjuterit, duke vepruar si një shfletues anonim.

Në një paketë VMware Antidetect, mjetet nuk janë në gjendje të zëvendësojnë automatikisht kartën video, sepse Windows kërkohet të instalojë drejtuesit manualisht.

Por ajo një kartë video mund të përdoret ende për shumë konfigurime të ndryshme të harduerit kompjuterik.

Në grupin e veglave ka 250 panele kryesore + CPU +  çipa të nisjes + seri të diskut të ngurtë,… që ju lejojnë të ndani në mënyrë të rastësishme deri në mijëra grupe të ndryshme kompjuterash.

Mund ta modifikoni gjithashtu manualisht kartën video me modelin e kartës që keni zgjedhur.

Windown 10/11

Ram: 8gb

HDD/SSD : 40gb

CPU: 4core

Card màn hình : 2gb

INFO KONTAKT

Facebook twitter youtube telegram

Kjo është paketa më efektive dhe e lirë e mjeteve për ju për të bërë arka, llogarinë mashtruese, airdrop,…