Çfarë është Antidetect VMware?

✅ Ndryshe nga shfletuesi antidetect, sistemi i bazuar në makinë virtuale Antidetect VMware ju lejon të mashtroni identifikuesit dhe gjurmët e gishtërinjve në nivelin e harduerit. Ndryshoni informacionin e kompjuterit, CPU-në, çipin, informacionin e panelit kryesor, informacionin e BIOS-it, informacionin e prodhuesit të sistemit, adresën MAC, etj.

✅ Cilësia e tij e shkëlqyer mund të krijojë llogari Gmail dhe Amazon dhe shumë faqe të tjera të internetit pa verifikim të numrit të telefonit. Krijon një mjedis të pastër kompjuterik që mbështet fitimin e parave në internet.

✅ E ndërtuar në një makinë virtuale VMware që është modifikuar plotësisht për të parandaluar zbulimin e sistemit të përdorur për të kontrolluar dhe për të mashtruar llogaritë dhe për të anashkaluar sistemin Anti-Cheat për të zbuluar mashtrimin në lojëra.

SI TË PËRDORNI SOFTWARE ANTIDETECT VMWARE?

Duke kombinuar klonin VMware dhe mjetin e ndryshimit automatik + makinën virtuale të de-virtualizuar Antidetect, krijohet një mjedis i përsosur, i pastër, duke krijuar mijëra kompjuterë të ndryshëm.


Mjet për klonimin dhe ndryshimin e informacionit të VMware

✔ Mjet i klonimit me një klikim të madh për makinat virtuale VMware të bashkuara me pllaka amë, CPU të rastësishme harduerike, etj.,…
✔ De-virtualizo makinat virtuale perfekte si makinat fizike, numër i pakufizuar i makinave virtuale të përdorura.
✔ Ruani informacionin e ndryshuar pas fillimit,
✔ Instaloni dhe ndryshoni me lehtësi informacionin e kompjuterit me vetëm një klikim,  hapësira e zënë është vetëm 50 mb / 1 kompjuter.

Makinë virtuale plotësisht kundër zbulimit

✔ Makina virtuale Windows 10 vmware është de-virtualizuar, është ndryshuar plotësisht informacioni i vmware dhe është kompletuar si një kompjuter fizik.
✔ Optimizoni sistemin e Windows, de-virtualizoni dhe parandaloni teknikat e zbulimit të makinës virtuale.
✔ Ndryshoni identifikuesin e harduerit
✔ Ndrysho SID-in e Windows, identifikuesin e sistemit
✔ Identifikuesit dhe gjurmët e gishtave të shfletuesit
✔ Paketa e mjeteve të përfshira mbështet ndryshimin e informacionit të Windows


Çmimi & Planet

Pyetje në lidhje me Antidetect vmware

Aktualisht në treg ekziston Antidetect Vektor 13, Funny Dev është gjithashtu i ndërtuar në mënyrë të ngjashme në një makinë të tillë virtuale.

Antidetect Vektor 13 i ndërtuar në makinën virtuale të njohur VirtuaBox kushton 90 dollarë në muaj dhe versioni personal i ndërtuar posaçërisht për arka në Amazon është deri në 3,000 dollarë.

Funny Dev përdor VMware dhe Virtualbox gjithashtu kushton 600 dollarë

Antidetect VMware shitet për vetëm 90 dollarë/muajin e parë/1 pajisje dhe kursen më shumë me një kombinim me 3 makina për vetëm 64 dollarë. Rinovimi për muajin e ardhshëm është vetëm 49 dollarë që është çmimi më ekonomik.

Antidetect VMware nga ana jonë prodhon rezultate edhe më të pastra, mund të kalojë Amazon dhe madje të tejkalojë Antidetect Vektor 13 dhe Funny Dev për sa i përket aftësisë Antidetect për të luajtur lojëra pa probleme, pa vonesë.

Kur bleni Antidetect VMware do të ketë privilegjin të hyjë në kanalin e ndarjes së kanalit tut arka Private, shpërndani tut checkout Vlera e biznesit të Amazon këtu ndan gjëra që nuk mund t’i gjeni kurrë në Google. Ka njohuri të paçmueshme që kam përjetuar në profesionin e arkave prej 10 vitesh.

Antidetect VMware përdor një kombinim të një mjeti me funksionin e klonimit dhe ndryshimit të identifikimit të harduerit, CPU-së, çipit, informacionit të tabelës kryesore, informacionit të BIOS-it, informacionit të prodhuesit të sistemit, adresës MAC.  Kombinuar me një makinë virtuale që është devirtualizuar dhe mbrojtur nga zbulimi.

Në grupin e veglave ka 250 pllaka kryesore + CPU +  çip nisjeje + seri hard disk,… që ju lejojnë të ndryshoni deri në miliona konfigurime të ndryshme kompjuteri.

Antidetect VMware i bazuar në makinë virtuale ju lejon të mashtroni identifikuesit dhe gjurmët e gishtërinjve në nivelin e harduerit, duke vepruar potencialisht si një kompjuter fizik.

Shfletuesi Antidetect falsifikon vetëm në nivelin e shfletuesit, duke u mbështetur në përdoruesin për të ndryshuar informacionin e kompjuterit, duke vepruar si një shfletues anonim.

Mund ta ndryshoni manualisht kartën video me modelin e kartës që keni zgjedhur me vetëm një klik.

Windown 10/11

Ram: 8gb

HDD/SSD : 40gb

CPU: 4core

Vga : 2gb

INFO KONTAKT

Facebook twitter youtube telegram

Mohim përgjegjësie: Të gjitha mjetet dhe udhëzuesit në këtë faqe interneti janë zhvilluar për fushën e fitimit të parave në internet, administratori nuk mban asnjë përgjegjësi për qëllimin e përdorimit të mjeteve.